Peter Klimant Futbal

FC ViOn si v Turecku zahral proti srbskej Vojvodine: Dobrý zápas so zlým koncom

FC ViOn v Turecku pokračuje v sérii prípravných zápasov. Po súperovi z Bieloruska, ktorého naši chlapci zdolali, si tentokrát sily zmerali s mužstvom FK Vojvodina zo Srbska.

Ilustračný obrázok k článku FC ViOn si v Turecku zahral proti srbskej Vojvodine: Dobrý zápas so zlým koncom
Zdroj: TASR

Zlatomoraveckí futbalisti sa po utorkovom úspechu znovu postavili na trávnik. Tentokrát si zahrali proti tímu FK Vojvodina zo Srbska.

Zápas sa hral vo štvrtok večer v tréningovom centre neďaleko hotela, kde sú naši chlapci ubytovaní. Stretnutie prinieslo pekný futbal. Obe mužstvá hrali ofenzívne. „Najväčšou aktivitou hýril Mazan, Kirilins a Pavelka ktorý bol za svoju aktivitu odmenený aj gólom. A to nie hocijakým, utešená strela z 20metrov skončila v pravom rohu brány,“ informuje klub na svojom webe.

V druhom polčase však začali byť Srbi útočnejší a podarilo sa im streliť dva góly, čo im stačilo na víťazstvo. Konečný stav bol 1:2 pre Vojvodinu.

„Narazili sme na veľmi dobre technicky a pohybovo zdatného súpera, ktorý sa prezentoval rýchlym a technickým futbalom. Zápas sa odohrával vo vysokom tempe. Pre nás bol zápas prínosom a dobrou skúsenosťou aj keď bol výsledok neúspešný. Hlavne škoda záveru zápasu, keď sme stratili víťazstvo. Dôležité bolo vidieť nových hráčov, ktorí sú na skúške v zápasových podmienkach,“ povedal tréner Branislav Mráz pre oficiálny web ViOn-u.

FC VION – FK VOJVODINA 1:2 (1:0)

Góly: 30min Pavelka

Zostava FC ViOn: Nikolič, Zečevič, Tipurič, Jovanovič, Ungar, Mazan, Kirilins, Kovjanič, Manojlovič, Bandžuch, Pavelka.

Náhradníci: Pintér, Mikinič, Karaš, Perič-Komšič, Novota

Striedania: 30 min Perič-Komšič, 45min Pintér, 70min Mikinič, Karaš

Zdroj: FC ViOn

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM