Peter Klimant Futbal

FC ViOn poriadne obmenil káder: Za Zlaté Moravce bude hrať futbalista z Brazílie

FC ViOn vstúpil do zimnej prípravy na jarnú časť Fortuna ligy 2014/2015 s poriadne obmeneným kádrom. Pod vedením trénera Totkoviča bude hrať hneď niekoľko nových tvári. Medzi novou posilou nájdeme dokonca i jedného Brazílčana.

Ilustračný obrázok k článku FC ViOn poriadne obmenil káder: Za Zlaté Moravce bude hrať futbalista z Brazílie
Zdroj: TASR

V slovenskom futbalovom klube FC ViOn Zlaté Moravce začali v pondelok so zimnou prípravou na jarnú časť Fortuna ligy 2014/2015 už s novým trénerom. V jarnej časti povedie mužstvo Ladislav Totkovič, ktorý vo funkcii vystriedal Branislava Mráza.

Z jesenného kádra FC ViOn sú zatiaľ potvrdené dva odchody – Charizopulos mieri do Mladej Boleslavi a stopéra Miloša Nikoliča zvábila Trnava. Zlaté Moravce sú v kontakte aj s bývalým stredopoliarom Nitry Ľubošom Kolárom, ktorý je hráčom Liberca.

Medzi novými tvárami sa objavili Tawamba Kana, Štefan Zošák či brankár Milorad Nikolič, ktorí hrali spolu v Ružomberku. Prišlo aj desať hráčov z bývalej Juhoslávie a Brazílčan Marqez De Souza.

Vo ViOne, ktorému po jeseni patrí v tabuľke desiata pozícia, skončili už skôr aj obrancovia Marián Štrbák, Milan Mujkoš, Patrik Gregor a Juraj Pilát. Skončia tiež stredopoliar Peter Ďurica a útočník Elvis Mashike Sukisa.

Od 1. februára absolvujú Totkovičovi zverenci sústredenie v tureckom Beleku. V rámci prípravy na jarnú časť Fortuna ligy odohrajú 10 prípravných stretnutí.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM