Martin Valenta Rôzne

Facebook vypísal súťaž pre hackerov

Zaregistrovať sa do nej možno už dnes, cieľom je pomôcť odhaliť bezpečnostné chyby v samotnej aplikácii.

Po registrácii bude nasledovať kvalifikácia a dve online kolá. Z posledného z nich vzíde 25 finalistov. Tým spoločnosť zaplatí let a pobyt v Kalifornii. Zaujímavé sú aj ceny – víťaz získa 5-tisíc dolárov, druhý v poradí 2-tisíc a všetci ostatní symbolických 100 dolárov. Prvých tristo z tých, ktorí sa dostanú do druhého online kola získa tričko, pripomínajúce ích účasť v Hacker Cupe.

Trojkolová kvalifikácia odštartuje 7. januára a bude trvať 72 hodín. Z nej do prvého online kola postúpia tí, ktorí úspešne vyriešia aspoň jeden z troch nastolených problémov. Kolo odštartuje 16. januára a taktiež bude mať tri subkolá, z každého ďalej postúpi tisíc najlepších.

Tritisíc hackerov sa tak stretne 22. januára v druhom online kole a budú mať tri hodiny na vyriešenie zadaných problémov. Z nich tristo najlepších získa tričko účastníkov a 25, ktorí skončili na prvých miestach, dostane pozvánku na finále do Palo Alto v Kalifornii, ktoré sa uskutoční v polovici marca. Viac podrobností o Hacker Cupe získate na tejto adrese http://www.facebook.com/hackercup

zdroj:SITA, FACEBOOK

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM