Kultúra Správy

Exkluzívna predpremiéra v Moravciach: V mestskom kine uvidíme Trhlinu už v nedeľu!

Fanúšikovia slovenského knižného hitu Trhlina sa môžu tešiť. V našom mestskom kine Tekov uvidíme už túto nedeľu film Trhlina v exkluzívnej predpremiére.

Ilustračný obrázok k článku Exkluzívna predpremiéra v Moravciach: V mestskom kine uvidíme Trhlinu už v nedeľu!
Zdroj: YouTube.com

Jeden z najväčších slovenských knižných hitov posledného desaťročia, kniha Trhlina od Jozefa Kariku, sa dočkala filmového spracovania. Film s rovnomenným názvom sa na plána slovenských kín dostane 24. januára 2019.

Film sa odohráva v tajomnom pohorí Tribeč. To je pre Zlatomoravčanov dobre známe, veď predsa susedí v tesnej blízkosti nášho mesta. A pre tento fakt ho uvidíme v Zlatých Moravciach skôr.

Ako informovalo naše mestské Kino Tekov, v Zlatých Moravciach si môžeme tento film pozrieť exkluzívne v predpremiére. Trhlinu si budeme môcť pozrieť v nedeľu 20. januára o 18.00 hodine.

Predaj lístkov na tento film, podobne ako aj na ostatné filmy premietané v tomto kine, sa začne presne jednu hodinu pred začiatkom jeho premietania.

Trhlina je mysteriózny thriler o jednej z najväčších záhad Slovenska -nevysvetliteľnom miznutí ľudí v pohorí Tribeč. Ide o skutočnosť alebo fikciu? Túto otázku si kladie nielen čitateľ ale i autor knihy Trhlina. Na bestseller sme sa v rozhovore spýtali samotného autora Jozefa Kariku.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM