Kultúra

Dva víkendové dni pred nami: Aké kultúrne akcie prinesú v meste a okolí?

Máme pred sebou ďalší jesenný víkend. V Zlatých Moravciach a okolí sa uskutočnia viaceré dobre akcie. Ak si neviete vybrať, inšpirujte sa našim výberom.

Ilustračný obrázok k článku Dva víkendové dni pred nami: Aké kultúrne akcie prinesú v meste a okolí?
Zdroj: TASR

Kino Tekov

7.–8. október, Kino Tekov, Zlaté Moravce Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Blade Runner 2049, Esá z pralesa, Čiara.

Ľadové korčuľovanie

7.- 8. október, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión Zlaté Moravce otvára tento víkend svoje brány. Otváracia doba pre verejnosť je v sobotu naplánovaná na čas od 14:30 do 16:00 hodiny. Nasledujúci deň, v nedeľu 8. októbra, bude môcť verejnosť prísť korčuľovať v čase od 14:15 do 16:15 hodiny.

Regionálna výstava ovocia a zeleniny

7. – 9. október, DKS Topoľčianky

Začiatok jesene je obdobím rozličných výstav ovocia a zeleniny, ktoré si miestni záhradkári sami doma dopestujú počas roka. Takúto tradíciu majú aj v neďalekých Topoľčiankach. V dňoch 7. až 9. októbra 2016 sa tu uskutoční Regionálna výstava ovocia, zeleniny a okrasných rastlín pod názvom „Čo ponúka matka zem…“. Konať sa bude vo veľkej sále DKS.

Malá slávnosť na hrade

7. október o 15:00 hod., Hrad Hrušov

Na hrade Hrušov pribudne už čoskoro obojstranná informačná tabuľa. Pri jej oficiálnom predstavení sa na hrade uskutoční aj malá slávnosť. Súčasťou akcie bude vystúpenie hudobnej skupiny Musicantica Slovacca. Po krátkom hudobnom programe je na pláne sprievod po areáli hradu. V rámci neho členovia OZ Leustach predstavia aj nimi vykonané práce za posledné obdobie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM