Iné športy

Dobrá správa pre priaznivcov športu: Zlatomoravecká futsalová liga bude obnovená

Športová scéna v Zlatých Moravciach sa rozrastá. V našom meste sa už čoskoro obnoví Zlatomoravecká futsalová liga. Prečítajte si podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre priaznivcov športu: Zlatomoravecká futsalová liga bude obnovená
Zdroj: Dnes24.sk

Futsalová liga už v minulosti v Zlatých Moravciach fungovala, dlhšiu dobu sa však nehralo. Tomu je však koniec. Liga bude obnovená. „Na základe záujmu zo strany hráčov a po vyriešení problému s hracou plochou sa organizátori futsalovej ligy rozhodli spustiť nový ročník,“ povedal Michal Cimmermann, hlavný organizátor ligy.

Nový ročník by sa podľa jeho slov mal spustiť odštartovať koncom mesiaca november. „Liga by sa mala uskutočniť v novej hale v areáli Gymnázia Janka Kráľa v Zlatých Moravciach,“ povedal Cimmermann. Hala má podľa jeho slov pripravenú aj tribúnu pre divákov.

Záujemcovia o účasť z okresu Zlaté Moravce a okolie sa môžu prihlasovať do 10. novembra 2016. Organizátori plánujú účasť maximálne šesť mužstiev. Formát ligy bude podľa Cimmermanna závisieť od konečného počtu prihlásených mužstiev. Záujemcovia môžu získať bližšie informácie na stránke Občianskeho združenia Zmena alebo priamo od organizátorov súťaže.

Foto: hala gymnázia JK

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM