Veronika Kalinová Kultúra

Do žrebčína v Topoľčiankach sa chystá Mikuláš: Zažite deň plný koní a sladkých maškŕt...

Mikuláš je jedným z najobľúbenejších sviatkov snáď všetkých detí bez rozdielu. Aj tento rok zavíta Mikuláš do Národného žrebčína v Topoľčiankach v rámci Zimného dňa otvorených dverí. Všetky deti sa môžu tešiť na bohatý program plný koní a sladkých maškŕt.

Ilustračný obrázok k článku Do žrebčína v Topoľčiankach sa chystá Mikuláš: Zažite deň plný koní a sladkých maškŕt...
Zdroj: Webnoviny.sk

Veľkolepá jazda na koči i saniach

V piatok 6. decembra sa v Národnom žrebčíne koná Zimný deň otvorených dverí, ktorý je spojený s mikulášskou oslavou. Od 12-tej čaká deti otvorenie historickej jazdiarne žrebčína a program sa môže začať. Deti s rodičmi budú mať možnosť pozrieť si verejné tréningy koní, konkrétne voltížny a drezúrny tréning, ktoré sa začnú o 13-tej. O hodinu na to po prehliadke koní sa deti môžu previezť v koči ťahanom koňmi alebo si vyskúšať veľkolepú jazdu na saniach.

Detské tváričky budú žiariť

O 16-tej nastane v Národnom žrebčíne chvíľa, na ktorú sa najviac čaká – príde Mikuláš, ktorý sa postará o bohatý mikulášsky program plný zábavy a chýbať nebudú ani sladkosti. S Mikulášom príde aj dvojica, ktorá k tejto postave už neodmysliteľne patrí – anjel a čert, ktorí budú Mikulášovi ochotne asistovať a pomáhať.

Do Národného žrebčína majú deti s rodičmi vstup zdarma a nebude chýbať ani jedlo a pitie na občerstvenie hostí. Parkovanie bude pre divákov taktiež zabezpečené.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM