Veronika Kalinová Kultúra

Dni voľna v Moravciach nemusíte presedieť doma: Vyberte si spolu s nami program na víkend!

Ani počas druhého októbrového víkendu nemusíte sedieť iba pred telkou. Stačí, ak si vyberiete z bohatej ponuky, ktorú ponúkajú Zlaté Moravce. A program je pestrý aj počas jesene.

Ilustračný obrázok k článku Dni voľna v Moravciach nemusíte presedieť doma: Vyberte si spolu s nami program na víkend!
Zdroj: Dnes24.sk

Koncert

  • sobota o 16.00 hod v Black Red White klube Zlaté Moravce. Koncert s názvom Vinobranie – kto komu víno zoberie zaručene navodí skvelú atmosféru. V klube sa predstavia sa kapely P.A.S, Stressface a Lazy Days Blues.

Kino

  • sobota a nedeľa o 18.00 hod. v Kine Tekov. Film Revival s nestarnúcim Bolekom Polívkom vás zaručene pobaví a rozosmeje. Hudobná komédia o znovuzaložení skupiny plná hudby, kamarátov i života na pódiu. Vstupné: 2,50 eur

Šport

  • sobotu s odchodom o 6.45 hod. na autobusovej stanici Zlaté Moravce sa pre turistov koná výlet na Veľkú Fatru – Gaderskú dolinu. Autobus odvezie Zlatomoravčanov až do Blatnice, odkiaľ sa pôjde nenáročnou trasou za krásami Gaderskej doliny. Vstupné pre nečlenov Klubu slovenských turistov 9 eur.
  • v nedeľu sa uskutoční akcia Posledný pedál, ktorou sa ukončí cyklosezóna roku 2013 v Zlatých Moravciach. Klub pri tejto príležitosti zorganizoval cyklotrasu zo Zlatých Moraviec, cez Vráble, Dolný Oháj až do Dvorov nad Žitavou a späť. Všetci Zlatomoravčania, ktorí si na túto približne 120-kilometrovú trasu trúfajú, sa v nedeľu stretnú za obchodným domom Tekov presne o 10.00 hod.

Výstava

  • Výstava jesenných dekorácií v priestoroch Kaštieľa v Arboréte Mlyňany. V priestoroch kaštieľa bude pre návštevníkov sprístupnená výstava zaujímavých a nevšedných jesenných dekorácií. Nechajte sa inšpirovať!
  • Výstava ovocia, zeleniny, kvetov a okrasných kríkov vo veľkej sále DKS Topoľčianky od piatku do pondelka. Príďte sa pozrieť na najkrajšie kúsky z ovocia, zeleniny či kvetov a nabiť sa pozitívnou energiou.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM