Peter Klimant Kultúra

Deň otvorených dverí v Národnom žrebčíne už čoskoro: Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Po roku sa pomyselné dvere Národného žrebčína v Topoľčiankach pre všetkých ľudí opäť otvoria. Pripravený bohatý program a množstvo atrakcií.

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí v Národnom žrebčíne už čoskoro: Na čo všetko sa môžeme tešiť?
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu 1. mája sa v Národnom žrebčíne v neďalekých Topoľčiankach uskutoční ďalší ročník otvorenia novej jazdeckej, turistickej a chovateľskej sezóny. Milovníkov koní zaručene čaká príjemný deň s množstvom zaujímavých akcií. Na čo sa v tento deň môžete tešiť?

O 9.00 hodine sa bude konať slávnostné otvorenie jazdiarne a hipologickej expozície. O hodinu na to, čiže o 10.00 hod., sa začnú verejné tréningy športových koní. Slávnostný galaprogram je naplánovaný na štrnástu hodinu. Návštevníci si budú môcť pozrieť jazdiarne a hipologické múzeum.

Okrem toho si môžete skočiť i do Château Topoľčianky, kde sa bude taktiež konať Deň otvorených dverí, konkrétne so štartom od 9.30 do 18.00 hodiny. Samozrejme, bude sa degustovať. „Stalo sa už príjemnou tradíciou, že prvý máj nesymbolizuje len začiatok najzamilovanejšieho mesiaca, ale taktiež chuť kvalitného vína,“ hovoria vinári z Château Topoľčianky.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Tohtotýždňové dianie v Moravciach: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM