Kultúra

Deň detí v Zlatých Moravciach: Mesto zverejnilo kompletný PROGRAM

Sviatok, na ktorý sa teší každé dieťa. Deň detí sa nám nezadržateľne blíži. Určite ste už zvedaví, čo všetko si pre našich drobcov pripravilo mesto tento rok.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v Zlatých Moravciach: Mesto zverejnilo kompletný PROGRAM
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Zlaté Moravce a Mestské stredisko kultúry a športu organizujú aj tento rok slávnosti k Medzinárodnému dňu detí. Tie si svoj sviatok v Moravciach užijú už 3. júna na mestskom štadióne so začiatkom o 15:00 hodine.

Program bude aj tento rok bohatý. Na deti čaká hudobno zábavný program pod názvom Šmolkovia, vystúpenie kynologického klubu, tanečné vystúpenia detí CVČ, ZUŠ a Old School Brothers, bubnová show. Pripravené budú i ukážky práce hasičov, mestskej polície a Červeného kríža.

Deti sa môžu tešiť na kopec športových aktivít, súťaží, workshop, maľovanie na tvár, kolotoče a prídu aj motorkári z klubu Zubry, ktorí budú deti voziť na svojich motorových tátošoch.

Tohtoročnou zaujímavosťou je možnosť absolvovať vyhliadkový let lietadlom nad mestom. Narozdiel od vyššie zmienených akcií, ktoré sú všetky zdarma, bude desať minútový let lietadlom spoplatnený sumou 20 eur na osobu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM