Samospráva

Decembrové zasadnutie poslancov sa blíži: Hlavnou témou bude opäť nemocnica

Na mestských poslancov čaká ďalšie dôležité rokovanie. Okrem iného sa budú opäť zaoberať budúcnosťou zlatomoraveckej Mestskej nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Decembrové zasadnutie poslancov sa blíži: Hlavnou témou bude opäť nemocnica
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Poslanci a primátor mesta budú po mesiaci opäť verejne rokovať. V poradí 23. zasadnutie mestského zastupiteľstva sa uskutoční vo štvrtok 1. decembra 2016 o 16:00 hod. v obradnej sále Mestského strediska kultúry a športu v Zlatých Moravciach.

Na programe rokovania je viacero vecí. Okrem iného sa budú poslanci zaoberať aj budúcnosťou mestského špitálu. Hlasovať sa napríklad bude o návrhu na schválenie dohody o prechode práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov Mestskej nemocnice,mestskej príspevkovej organizácie na právneho nástupcu Mestská nemocnica Zlaté Moravce, a. s..

Ďalej sa bude napríklad hlasovať o návrhu na schválenie prevodu akcií Mestskej nemocnice Zlaté Moravce a.s. vo vlastníctve Mesta Zlaté Moravce formou priameho predaja. Mestská nemocnica Zlaté Moravce a.s. by mala podľa vyjadrenia súčasného vedenia zariadenia poskytovať zdravotnú starostlivosť od 1. januára 2017.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM