Samospráva

Ďalšie rokovanie poslancov: Na pláne je aj odvolávanie riaditeľky mestského podniku

Na mestských poslancov čaká ďalšie dôležité rokovanie. Okrem iného budú hlasovať aj o odvolávaní Barbory Segíňovej, riaditeľky Technických služieb mesta Zlaté Moravce.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie rokovanie poslancov: Na pláne je aj odvolávanie riaditeľky mestského podniku
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Poslanci a primátor mesta budú po mesiaci opäť verejne rokovať. V poradí 22. zasadnutie mestského zastupiteľstva sa uskutoční vo štvrtok 27. októbra 2016 o 16:00 hod. v Kultúrnom dome v mestskej časti Chyzerovce.

Na programe rokovania je viacero vecí. Okrem iného budú poslanci hlasovať aj o odvolaní riaditeľky Technických služieb mesta – Barbory Segíňovej.

Segíňová nastúpila na post riaditeľky mestského podniku v októbri 2015, kedy nahradila Miroslava Šlosára. V tom čase sa súčasne stala i riaditeľkou Záhradníckych služieb mesta, ktoré však boli neskôr úplne zrušené a ich činnosti prevzali Technické služby mesta.

Segíňová nebola v podniku žiadny nováčik, podľa informácií od mesta pred nástupom do funkcie riaditeľky pracovala v Technických službách štyri roky na poste ekonómky. Dôvod na predloženie návrhu na jej odvolanie zatiaľ nie je známy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM