Peter Klimant Samospráva

Ďalší záujemca o primátorský flek: Do volebného boja plánuje vyraziť riaditeľ školy!

Zatiaľ poznáme meno len jedného oficiálneho kandidáta na primátora Zlatých Moraviec. Neoficiálne však majú o primátorskú stoličku záujem viacerí. Do volebného boja plánuje vyraziť aj riaditeľ školy.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší záujemca o primátorský flek: Do volebného boja plánuje vyraziť riaditeľ školy!
Zdroj: Dnes24.sk

Svoj plán kandidovať na post primátora Zlatých Moraviec nám potvrdil poslanec mestského zastupiteľstva a riaditeľ Strednej odbornej školy technickej Dušan Husár. „Áno, plánujem kandidovať na primátora mesta Zlaté Moravce. Moja kandidatúra je viac menej istá, ale životné skúsenosti ma naučili, že platí „Človek mieni, Pán Boh mení,“ prezradil nám Dušan Husár.

Ako nezávislý

Do boja o primátorskú stoličku sa chystá vstúpiť ako nezávislý kandidát. Momentálne ho žiadna politická strana nepodporuje, no nepopiera, že má za sebou rozhovor o kandidatúre so zástupcom jednej z partají. „Je pravda, že som mal rozhovor s predstaviteľom jednej politickej strany ohľadom mojej kandidatúry na primátora mesta Zlaté Moravce a podpory tejto strany, avšak predstaviteľ tejto politickej strany podpísal koaličnú zmluvu s inou politickou stranou,“ priznal sa Husár.

Skúsenosti najmä zo školstva

Husár chce voličov osloviť svojimi dlhoročnými skúsenosťami z oblasti školstva, či s prehľadom o domácich a zahraničných investoroch pôsobiacich v Požitavskom regióne. Podľa neho je nutné zvýšiť atraktivitu Moraviec ako centra horného požitavia. To chce dosiahnuť výstavbou nájomných bytov a rekonštrukciou pozemnej infraštruktúry.

„Kandidovať na primátora je pre mňa výzva ku ktorej pristupujem s veľkým rešpektom, ako ku všetkým veľkým výzvam, ktoré sa mi v živote postavili a ja som ich prijal,“ dodal Husár na záver.

Foto: M. Varga

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM