Kultúra

Ďalší jesenný víkend pred nami: Prinesie viaceré zaujímavé akcie, veď pozrite...

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší jesenný víkend pred nami: Prinesie viaceré zaujímavé akcie, veď pozrite...
Zdroj: TASR

Kino Tekov

19. – 20. november, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Nespoznaný a Fantastické zvery a ich výskyt.

Korčuľovanie pre verejnosť

19. – 20. november, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Aj počas tohto víkendu bude zlatomoravecký zimný štadión otvorený pre verejnosť. Ak ste fanúšikom korčuľovania, môžete sa na zimák prísť vyblázniť v sobotu v čase 12:45 – 14:15 a 14:15 – 15:15 hod. a v nedeľu v čase 14:00 – 16:15 hod.

Jesenný výstup na Veľký Inovec

19. november o 13:00 hodine, centrum obce Obyce

Niečo pre milovníkov turistiky. V sobotu sa uskutoční jesenný výstup na Veľký Inovec. Pôjde sa cez Benát, kde bude primontovaná nová schránka a pokrstí sa vrcholová písanka.

Chateau Run Topolčianky

19. november o 8:00 hodine, nádvorie zámku Topoľčianky

Vinárske závody Topoľčianky, spoločnosť Runtour a miestny obecný úrad pripravujú pre milovníkov športu a vína zaujímavú udalosť – Chateau Run Topolčianky 2016. Ide o 10-kilometrový beh zámockým parkom a lesoparkom v Topoľčiankach, ktorý sa uskutoční v sobotu 19. novembra 2016. Začína sa o ôsmej hodine ráno na nádvorí zámku.

Hokejbal

20. november, hokejbalové ihrisko Robotnícka, Zlaté Moravce

V nedeľu sa na pôde hokejbalového ihriska na Robotníckej ulici odohrajú zápasy ďalšieho kola našej miestnej Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM