Veronika Kalinová Futbal

Corgoň liga: Cenné víťazstvo ViOn-u Zlaté Moravce nad Košičanmi

Včera si naše mužstvo zmeralo sily s MFK. Zápas sa nám podarilo vyhrať s výsledkom 0 : 2. Našim hráčom gratulujeme k cennému víťazstvu.

Ilustračný obrázok k článku Corgoň liga: Cenné víťazstvo ViOn-u Zlaté Moravce nad Košičanmi

Prvý polčas

V úvode stretnutia sa obidve mužstvá navzájom oťukávali a i preto prvá šanca prišla až v 13. minúte. Po kombinačnej akcii domácich zakončoval zvnútra šestnástky Gál-Andrezly, ale jeho zakončenie Kuciak bez problémov kryl. O dve minúty neskôr napriahol približne z dvadsiatich metrov Hovančík, ale brankár hostí sa poriadne natiahol a loptu poslal mimo brány. Nevýrazní hostia udreli v 32. minúte, Bernáth vysunul do úniku Hodeka a ten prízemnou strelou prekonal Ružinského – 0:1. Domáci zvýšili útočnú aktivitu, no hlavička Karima Diabyho po centri Tótha skončila v 35. minúte iba v náručí Kuciaka. O päť minút neskôr preveril jeho pozornosť z priameho kopu Matič, stav sa však nezmenil.

Druhý polčas

Zlaté Moravce v druhom dejstve predovšetkým bránili a na polovici ihriska bol iba jediný hráč. Košičania márne búšili do zadných radov súpera, ktorý po zisku lopty okamžite hrozil rýchlymi protiútokmi. V 74. minúte si po rohovom kope najvyššie vyskočil domáci Kavka, ale Kuciak reflexívne vytlačil jeho zakončenie hlavou na brvno. Domáci napriek ofenzívnej snahe nedokázali skórovať, naopak v 87. minúte inkasovali po strele Orávika druhý gól – 0:2.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM