Kultúra

Čo prinesie víkend? PREHĽAD podujatí, ktoré sa uskutočnia v Moravciach a okolí

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Čo prinesie víkend? PREHĽAD podujatí, ktoré sa uskutočnia v Moravciach a okolí
Zdroj: TASR

Zlatá baňa

14. október o 18:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Niečo pre milovníkov divadla. V Zlatých Moravciach sa uskutoční predstavenie pod názvom Zlatá Brána. Ide o komédiu z prostredia „okrášľovacej“ kliniky.

Kino Tekov

15. – 16. október, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Inferno, Zilionári a Tajný život maznáčikov.

Volejbalový turnaj o pohár mesta Zlaté Moravce

15. október, haly škôl v Zlatých Moravciach

Naše mesto čaká ďalší ročník veľkého volejbalového turnaj o pohár mesta Zlatých Moraviec. Hrať sa bude až v siedmych zlatomoraveckých halách.

Deti na hokej

15. október o 10:00 hodine, zimný štadión, Zlaté Moravce

V sobotu 15. októbra bude na zlatomoraveckom zimnom štadióne rušno. O desiatej hodine sa tam začne druhý ročník náborového projektu Slovenského zväzu ľadéhového hokeja a miestneho hokejového klubu pod názvom „DETI NA HOKEJ“. Hokejový Klub HC Zlaté Moravce a Slovenský zväz ľadového hokeja chcú prostredníctvom tohto projektu prilákať deti ku korčuľovania a ľadovému hokeju.

Mesiac úcty k starším

16. október o 15:00 hodine, sála kultúrneho domu, Čierne Kľačany

Podujatie pri príležitosti „Mesiaca úcty k starším“ Básňami a piesňami vás potešia vaše vnúčatá, o dobrú náladu sa určite postará spevácky zbor Kľačianky, domáci FS Širočina a tenečná skupina Sirôtky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM