Veronika Kalinová Kultúra Kultúra

Cez víkend sa nemusíte nudiť: Na tieto akcie sa dá v Moravciach vyraziť...

Týždeň sa opäť blíži ku koncu a to je čas trochu sa zrelaxovať. Spríjemnite si voľné chvíle zaujímavým programom. Na toto všetko sa môžete cez víkend tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Cez víkend sa nemusíte nudiť: Na tieto akcie sa dá v Moravciach  vyraziť...
Zdroj: Dnes24.sk

Kino

  • v piatok, sobotu i nedeľu o 17-tej sa môžete odreagovať pri najuletenejšej komédii všetkých čias. V Kine Tekov sa môžete tešiť na Scary Movie 5 s českým dabingom. Vstupné: 2,20 eur

Šport

  • Trúfate si? Od najstarších po najmladších čaká v sobotu so začiatkom v Dome kultúry v Slepčanoch o 10-tej 17. ročník Slepčianskej 15-tky. Po mierne zvlnenom asfalte budú zúčastnení pretekári v rôznych kategóriách podľa veku bežať smerom do obce Nová Ves nad Žitavou, kde sa otočia späť do Slepčian. Následne sa beží do obce Tesárske Mlyňany a Vieska nad Žitavou a opäť späť do cieľa v Slepčanoch. Pre troch výhercov v každej kategórii budú pripravené vecné ceny.

Turistika

  • Spolok príležitostných turistov v Obyciach vás v sobotu pozýva na Jesenný výstup na Inovec so začiatkom o 16-tej z bistra Texas. Príliš unavení a dobre naladení turisti môžu prespať aj na chate na Inovci. Vraj bude aj niečo na zjedenie!

Výstavy

  • Návštevníci Arboréta Mlyňany si budú môcť pozrieť v priestoroch kaštieľa pamätnú izbu zakladateľa Arboréta Mlyňany – Dr. Štefana Ambrózy – Migazziho s ukážkami jeho odborných publikácií, výstavu s názvom Farebná jeseň, prezentáciu o histórii a súčasnom zameraní arboréta a ukážky aranžovania rastlín s využitím sempervirentov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM