Richard Pročka Rôzne

Centrum je tu pre vás v nových priestoroch

Nová adresa pre Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie.

Ak je vaše dieťa záškolák alebo naopak nadpriemerne nadaný, ak ho v škole šikanujú, ak sa u neho prejavil rasizmus alebo xenofóbia, ak máte podozrenie, že vaše dieťa malo kontakt s drogami, či potrebujete poradiť v otázke jeho budúceho študijného smerovania, to všetko a mnoho iných problémov spojených s vašou ratolesťou pomôže vyriešiť práve Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie v Zlatých Moravciach.

Centrum vzniklo v roku 1997 ako Pedagogicko-psychologická poradňa, ktorej zriaďovateľom je Krajský školský úrad v Nitre. Posledné dva roky slúži pod terajším názvom a od januára 2011 sa nachádza v nových vlastných priestoroch na Ulici Andreja Kmeťa 6. Ako prezradila riaditeľka centra Štefánia Kuťková, centrum predtým slúžilo v prenajatých priestoroch v MŠ na Slnečnej ulici a od roku 2004 na Sládkovičovej ulici. Teraz je centrum konečne vo vlastnom. Novozrekonštruovaný dom na Ulici A. Kmeťa 6 je moderným priestorom slúžiacim potrebám centra.

V tomto školskom zariadení bezplatne poskytuje deťom a ich rodičom komplexné výchovné poradenstvo a preventívnu starostlivosť tím špecialistov v oblasti psychológie a špeciálnej, sociálnej a liečebnej pedagogiky. To, že je centrum živou inštitúciou, dokazuje fakt, že za školský rok 2010/2011 centrum poskytlo služby 1818 klientom a vykonalo cez 10 000 indivi­duálnych a skupinových aktivít. Okrem samotnej práce s deťmi a mládežou centrum pracuje aj s vami, rodičmi.

Odborných pracovníkov z centra môžete kontaktovať telefonicky na čísle 037/ 6421 203, e-mailom cpppzm@mail.t-com.sk alebo priamo v priestoroch centra počas pracovných dní od 7:00 do 15:30.

cpppap
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM