Správy

Čas vytiahnuť korčule: Zimný štadión v Moravciach vchádza do novej sezóny

Odložené zimné korčule môžete pokojne vytiahnuť a oprášiť. Kĺzať po zlatomoraveckom ľade sa totiž bude dať už čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku Čas vytiahnuť korčule: Zimný štadión v Moravciach vchádza do novej sezóny
Zdroj: TASR

Pripravte si korčule, zimný štadión Zlaté Moravce bude už čoskoro sprístupnený pre verejnosť. Sezóna bola oficiálne odštartovaná ešte v minulý týždeň – 11. septembra 2019.

Ľad je podľa vyjadrenia správcu štadióna zatiaľ prístupný len pre skupiny a tréningy hokejistov. To sa ale čoskoro zmení.

Podľa aktuálneho rozpisu ľadovej plochy bude štadión po prvýkrát otvorený pre verejnosť v nedeľu 22. septembra od 14:00 do 16:15 hodiny.

Známy je už aj aktuálny cenník pre túto sezónu. Ako je v ňom uvedené, jednorázové vstupné na verejné korčuľovanie pre osoby nad šesť rokov je stanovené na sumu 2,50 eur.

Dieťa do šesť rokov s platiacim doprovodom má vstup zdarma. Hokejkári, ktorí majú vstup len vo vybraných hodinách, platia 4 eurá. Vstup pre osobu bez korčúľ je vo výške 1 eur.

Partie si môžu ľadovú plochu počas týždňa prenajať za rovných 100 eur, cez víkend a v piatok si ale priplatia o desať eur naviac. Školy majú, tak ako po minulé roky, vstup zdarma. Treba sa však vopred nahlásiť klubu HC Zlaté Moravce a nesmie chýbať učiteľský doprovod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM