Peter Klimant Samospráva

Boj proti potkanom v Zlatých Moravciach: Prebehne celomestská deratizácia!

Mesto Zlaté Moravce bojuje proti potkanom aj tento rok. Chystá sa jesenná celomestská deratizácia, ktorou chce radnica zabezpečiť ochranu zdravých podmienok v Moravciach.

Ilustračný obrázok k článku Boj proti potkanom v Zlatých Moravciach: Prebehne celomestská deratizácia!
Zdroj: TASR

Zlatomoravecká radnica vydala verejnú vyhlášku, v ktorej nariaďuje celomestskú deratizáciu. Tá začína 1.októbra a potrvá až do 31.októbra. Stane sa tak v záujme utvárania a ochrany zdravých podmienok a zdravého spôsobu života.

Zároveň boli stanovené podmienky riadenej celomestskej deratizácie. Právnické a fyzické osoby musia na vlastné náklady uzavrieť dohodu o výkone deratizácie vo svojich objektoch s deratizačnou firmou, ktorá túto činnosť môže vykonávať. Celomestská deratizácia sa dotkne aj všetkých vlastníkov nehnuteľností. V stanovenom čase musia rovnako vykonať deratizáciu na vlastné náklady.

„Deratizáciu je potrebné vykonať do 31. 10. 2014. Žiadame vás, aby ste po jej vykonaní, doručili na Mestský úrad v Zlatých Moravciach, oddelenie investičnej výstavby a hospodárskej činnosti – referát ŽP, doklad o vykonaní deratizácie,“ informuje verejná vyhláška.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM