Peter Klimant Iné športy

Boj o bronz Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy skončil: Tretie miesto obsadil tím Lemons-Corgons

Je dobojované. Zlatomoravecká hokejbalová liga má za sebou ďalší ročník. Posledným zápasom sezóny bol boj o tretie miesto, ktoré získali hráči z klubu Lemons-Corgons.

Ilustračný obrázok k článku Boj o bronz Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy skončil: Tretie miesto obsadil tím Lemons-Corgons
Zdroj: Dnes24.sk

Posledný finálový zápas Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy sa odohral ešte minulý týždeň. Po vyše štvrťstoročí sa podarilo titul vybojovať klubu Routiners, ktorý zdolal v štyroch finálových zápasoch tím Penguins Avengers celkovo trikrát a chalani z Routiners sa tak stali majstrami ročníka 2015/2016.

Penguins Avengers tak v tomto ročníku súťaže obsadili druhé miesto. Stále sa však nepoznal víťaz tretieho miesta. O to hrali mužstvá Lemons-Corgons a Benetton. Odohrali spolu tri duely.

V ich treťom vzájomnom stretnutí sa podarilo zvíťaziť mančaftu Lemons-Corgons celkom hladko, Benetton porazili za stavu 8:0. Celkový stav série sa tak dostal na 2:1 pre Lemons-Corgons, vďaka čomu lemoni získavajú bronz Zlatomoraveckej hokejbalovej lige pre ročník 2015/2016.

Boj o tretie miesto ZMHL tretí duel

Lemons-Corgons – Benetton 8:0 (stav série 2:1)

  • góly: L. Valachy 3, J. Krúpa 3, P. Čepček 2

Foto: ilustračné

Zdroj: ZMHL
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM