Peter Klimant Kultúra

Blíži sa víkend, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi: Podujatia, na ktoré odporúčame si v Moravciach vyraziť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Zlatých Moravciach a okolí akcie rôzneho druhu. My vám prinášame niekoľko tipov na podujatia, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa víkend, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi: Podujatia, na ktoré odporúčame si v Moravciach vyraziť
Zdroj: TASR

Mega retro

20. november o 21:00 hodine, Oregon pub, Zlaté Moravce

Retro je v móde. Ak aj vy máte radí zábavu tohto žánru, toto vás zrejme zaujme. V Oregon pube sa v piatok chystá veľká akcia pod názvom Mega retro. DJ Oli J bude hrať najväčšie hity 70. 80. a 90. rokov, nebudú chýbať československé hity. Kto príde nahodený v retro kostýme, má vstup zadarmo a šancu vyhrať zaujímavú cenu.

Futbalový zápas: FC ViOn Zlaté Moravce – Skalica

21. november 2015 o 16:00 hodine, štadión FC ViOn, Zlaté Moravce

Milovníci futbalu, toto nevynechajte. Zlatomoravecký futbalový klub FC ViOn odohrá majstrovský futbalový zápas 17. kola našej najvyššej futbalovej súťaže – Fortuna Liga 2015/2016 proti Skalici. Hrá sa na domácom trávniku ViOnu.

Zlatomoravecká Katarínska zábava

21. november 2015 o 19:00 hodine, priestory Strednej odbornej školy technickej

Okresná organizácia Jednota dôchodcov Zlaté Moravce organizuje tradičnú Katarínsku zábavu, ktorá sa uskutoční 21. novembra v priestoroch Strednej odbornej školy technickej (Ul. 1. mája) so začiatkom o 19.00 h. O dobrú zábavu sa postará skvelá hudba Márnosť šedivá. Občerstvenie je batôžkové. Vstupné sú 4 eurá.

Ľudová hudba

21. november 2015 o 21:00 hodine, Zelená žaba, Topoľčianky

Topoľčianska Zelená žaba prichádza s ďalším zaujímavým koncertom. Tentokrát zahrá ľudovú hudba v podaní Andreja Záhorca a priateľov.

Katarínska zábava

21. november 2015 o 20:00 hodine, kultúrny dom Čierne Kľačany

Tradičná slovenská Katarínska zábava. Nebude chýbať živá hudba v podobe Mareka Bednára a príde i tanečná skupina Embody.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM