Kultúra Rôzne

Blíži sa sviatok všetkých mamičiek: Míľa pre mamu sa prejde opäť i v Moravciach

Deň matiek sa bude v Moravciach oslavovať vo veľkom štýle. Aj tento rok sa mamám bude vzdávať vďaka prejdením symbolickej míle. Opäť nebude chýbať ani pestrý program.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa sviatok všetkých mamičiek: Míľa pre mamu sa prejde opäť i v Moravciach
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 13. mája sa v Zlatých Moravciach uskutoční ďalší ročník výnimočného podujatia Míľa pre mamu. Jeho cieľom je zdôraznenie jedinečnosti a nenahraditeľnosti matiek v našich životoch.

Podujatie sa uskutoční na dvore materského centra Mami – Oáza na Hviezdoslavovej ulici v Zlatých Moravciach. Registrácia účastníkov začína o 15:30 hod. O polhodinu na to štartuje samotná míľa.

Ako uvádzajú organizátori, míľu budú tento rok na celom Slovensku spájať rozprávky. „Spoločná prechádzka s deťmi v kočíkoch, nosičoch, na rukách, na bicykloch, trojkolkách,…sa zmení na rozprávkovú promenádu. Po prejdení míľovej prechádzky vás čakajú rozprávkové stanovištia, plné zábavy, pohybu a šikovnosti. Deti s rodičmi budú plniť rôzne úlohy, zbierať pečiatky a hádať, do akej rozprávky sa dostali,“ informuje materské centrum, ktoré dodáva, že ak máte akékoľvek rozprávkové kostýmy, určite ich nenechajte doma.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM