Rôzne

Akcia v Moravciach pre športuchtivé deti: Hľadajú sa nádejní malí hokejisti

Máte doma nádejného športovca? Ak áno, táto správa vás zrejme zaujme. Na zlatomoraveckom zimáku sa uskutoční športové podujatie pre našich najmenších.

Ilustračný obrázok k článku Akcia v Moravciach pre športuchtivé deti: Hľadajú sa nádejní malí hokejisti
Zdroj: TASR

V piatok 6. januára bude na zlatomoraveckom zimnom štadióne rušno. O desiatej hodine sa tam začne ďalší ročník náborového projektu Slovenského zväzu ľadového hokeja a miestneho hokejového klubu pod názvom „DETI NA HOKEJ“.

Hokejový Klub HC Zlaté Moravce a Slovenský zväz ľadového hokeja chcú prostredníctvom tohto projektu prilákať deti ku korčuľovania a ľadovému hokeju.

„Hlavnými cieľmi projektu sú zanechať v pamäti malých účastníkov podujatí pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom, zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím, zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie,“ uvádzajú organizátori.

Vstup je pre všetkých zdarma. Ako uvádzajú organizátori, podujatie je určené pre deti vo veku od 5 do 10 rokov a ich rodičov. Zúčastnené deti dostanú hokejový zošiť, diplom, spomienkové predmety a skvelé zážitky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM