Peter Klimant Správy

Ak jazdíte z Moraviec autobusmi, toto neprehliadnite: Prichádzajú ďalšie zmeny cestovného poriadku

Aj vy využívate diaľkové spoje, ktoré jazdia cez Zlaté Moravce? V tom prípade zbystrite pozornosť. Do platnosti prichádzajú ďalšie zmeny cestovného poriadku. Čítajte preto pozorne, aby ste nezostali zaskočení.

Ilustračný obrázok k článku Ak jazdíte z Moraviec autobusmi, toto neprehliadnite: Prichádzajú ďalšie zmeny cestovného poriadku
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravčania, ktorí pravidelne využívajú diaľkové autobusové linky si len nedávno museli navyknúť na nový cestovných poriadok. Ten prišiel do platnosti začiatkom júna a priniesol so sebou viaceré zmeny. Po pár dňoch však prichádza zo spoločnosti Arriva, ktorá prevádzkuje autobusovú stanicu Zlaté Moravce, správa o ďalších zmenách. Tie vstupujú do platnosti od dnešného dňa.

Ide o obmedzenie niektorých diaľkových spojov, ktoré prechádzajú cez naše mesto. Konkrétne spoje na linke 701501 Bardejov – Bratislava s odchodom zo Zlatých Moraviec o 15:50 do Bratislavy a o 8:40 do Bardejova budú premávať po novom od pondelka do piatku. Spoj o 3:35 hodine do Bratislavy bude premávať iba v pondelok a spoj o 22:50 do Bardejova bude premávať iba v piatok .

Zmeny v spojoch nastanú aj na linke 606505 Lučenec – Bratislava. Spoj o 8:50 do Bratislavy a o 18:32 do Lučenca bude premávať už iba v pondelok, štvrtok a piatok.

Čítajte tiež:

Jazdíte z Moraviec autobusmi? Študujte pozorne, KOMPLETNÝ PREHLAD zmien cestovného poriadku

Najkurióznejšie prípady vandalizmu v našej MHD: Bitky počas jazdy aj miznutie kladiviek

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM