Správy Samospráva

AGEL a predstavitelia mesta si sadli za jeden stôl: Čo prinieslo ich rokovanie?

V piatok sa v Zlatých Moravciach uskutočnilo stretnutie vedenia mesta so spoločnosťou AGEL, ktorá spravuje zlatomoraveckú nemocnicu. Priniesli spoločné vyhlásenie.

Ilustračný obrázok k článku AGEL a predstavitelia mesta si sadli za jeden stôl: Čo prinieslo ich rokovanie?
5
Galéria

Minulý týždeň bol v znamení krízy spojenej s nemocnicou. Tú vyvolalo tvrdenie, ktoré sa šírilo po internete, podľa ktorého malo dôjsť k údajnému zatvoreniu špitála. Toto vyvrátilo najskôr mesto a neskor aj samotný prevádzkovateľ nemocnice – spoločnosť AGEL.

Aby sa situácia v meste upokojila, v piatok sa na pôde mestského úradu uskutočnilo pracovné stretnutie predstaviteľov mesta so zástupcami spoločnosti AGEL, ktorého predmetom bolo „objasnenie fungovania a ďalšieho smerovania nemocnice.“ Výstupom z tohto stretnutia bolo spoločné vyhlásenie k danému problému. Tu je ich celé vyhlásenie:

Vyhlásenie mesta k pracovnému stretnutiu ohľadom Nemocnice Zlaté Moravce

"Dňa 4.1.2019 sa na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach za prítomnosti zástupcov spol. Nemocnica Zlaté Moravce a.s. , vedenia Mesta Zlaté Moravce a poslancov Mestského zastupiteľstva v Zlatých Moravciach, uskutočnilo pracovné stretnutie , ktorého predmetom bolo objasnenie fungovania a ďalšieho smerovania nemocnice.

Na tomto stretnutí bolo jednoznačne konštatované, že Nemocnica Zlaté Moravce a.s. poskytuje zdravotnú starostlivosť v nezmenenom rozsahu.

Vedenia Mesta Zlaté Moravce, poslanci Mestského zastupiteľstva a zástupcovia spol. Nemocnica Zlaté Moravce a.s. sa dohodli, že sa budú navzájom informovať o všetkých dôležitých skutočnostiach týkajúcich sa fungovania Nemocnice Zlaté Moravce a.s.."

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM