Veronika Kalinová Krimi

Zrážka áut pri Zlatých Moravciach: Pri búračke museli zasahovať hasiči, hrozil požiar!

V okrese Zlaté Moravce došlo včera večer k ďalšej zrážke dvoch áut. Ide už o tretiu dopravnú nehodu v priebehu uplynulých 10 dní, pri ktorej museli zasahovať hasiči. Vo všetkých troch prípadoch mali vodiči poriadne šťastie...

Ilustračný obrázok k článku Zrážka áut pri Zlatých Moravciach: Pri búračke museli zasahovať hasiči, hrozil požiar!
Foto: Zuzana Jakubičková

Hrozil vznik požiaru

V stredu tesne pred 20.00 hod. došlo v Nemčiňanoch k zrážke dvoch áut, a to priamo na Hlavnej ulici v obci. Na mieste dopravnej nehody hrozil vznik požiaru v dôsledku zrazených áut, preto bola nutne privolaná hasičská jednotka zo Zlatých Moraviec, ktorá spolupracovala aj s políciou.

„Na mieste nehody zasahovali príslušníci z hasičskej stanice Zlaté Moravce s technikou MB Atego 1+3. Jednotka vykonala na vozidlách protipožiarne opatrenia a očistila vozovku,“ informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru. Po očistení vozovky bola Hlavná ulica v Nemčiňanoch opäť prejazdná.

Dobrý koniec nadovšetko

Nedávna nehoda sa stala na Župnej ulici v Zlatých Moravciach 7. októbra, kde do seba narazili dve autá. O pár dní na to, v nedeľu 13. októbra, došlo k podobnej dopravnej nehode v Žitavanoch. Včera uzavrela trojicu nehôd v okrese, pri ktorých museli zasahovať aj hasiči, búračka v Nemčiňanoch.

Pozitívne je, že vo všetkých troch prípadoch všetci účastníci dopravných nehôd vyviazli takmer bez škrabanca a ani v jednom prípade nebola nutná prítomnosť záchranky. Možno hovoriť o veľkom šťastí v slede týchto nešťastných udalostí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM