Kultúra

ZOZNAM zábavy: Horúci májový víkend a jeho možnosti v meste a okolí

Sme na prahu víkendu. Ak neviete, čo s voľnými dňami, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na zaujímavé akcie v meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku ZOZNAM zábavy: Horúci májový víkend a jeho možnosti v meste a okolí
Zdroj: pixabay

Za Slušné Slovensko

4. máj o 17:00 hodine, Námestie Andreja Hlinku, Zlaté Moravce

I v Zlatých Moravciach sa tento piatok uskutoční pochod za Slušné Slovensko. Konať sa bude na námestí Andreja Hlinku. Začína sa o piatej hodine, trvať by mal dve hodiny.

Tanečná párty

4. máj večer, Oregon pub

V piatok si v Oregone prídu na svoje fanúšikovia tanečných párty. Tešiť sa môžeme na piatkovú rozbíjačku, ktorú prinesie množstvo super tanečnej muziky.

Kino Tekov

5.-6. mája, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Tiché miesto, Apoštol Pavol a Dve a pol kačky.

Ranžírung

6. máj o 15:00 hodine, park Topoľčianky

Občianske združenie Park Topoľčianky plánuje túto jar pripraviť už v poradí piaty ročník obnovenej tradície slávnosti vynášania exotických rastlín z oranžérie pod názvom Ranžírung. Táto slávnosť sa bude v topoľčianskom parku konať v nedeľu 6. mája so začiatkom o 15:00 hodine, na tradičnom mieste pri ľavom krídle zámku.

Ambrózyho dňi

5. – 6. máj, Arborétum Mlyňany

Ambrózyho dni otvoria počas víkendu 5. a 6. mája tohtoročnú letnú sezónu v Arboréte Mlyňany. Arborétum pripravilo pre návštevníkov tradičné prehliadky parku s odborným výkladom, tvorivé dielne pre deti i kultúrny program. V sobotu v rámci kultúry uvidíme kapelu 1. Apríl, duo Kristína Mečko a Martin Vago a príde i kapela Inside. Nedeľa bude najmä v znamení folklóru. Návštevníkom arboréta sa predstaví spevácka skupina (SS) Babička, folklórna skupina (FS) Sľažianka, SS Zlatomoravčianka, FS Volkovčanka a FS Kolovrátok.

Foto. ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM