Veronika Kalinová Futbal

Žnú jeden úspech za druhým: Našim mladým futbalistom sa na turnajoch darí

Naši mladí futbalisti sa na turnajoch po Slovensku nestratia. Žnú jeden úspech za druhým a umiestnenie v horných priečkach je už takmer samozrejmosťou. Aké úspechy získali naši mladí Zlatomoravčania tentoraz?

Ilustračný obrázok k článku Žnú jeden úspech za druhým: Našim mladým futbalistom sa na turnajoch darí
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravské futbalové nádeje sa zúčastnili troch turnajov v rôznych kategóriách. Získali jedno prvé a dve tretie miesta.

Odnášali si aj individuálne ocenenia

Najmladší futbalisti z kategórie U9 cestovali do Bánoviec nad Bebravou, kde odohrali turnaj so šiestimi ďalšími tímami. Ich súpermi boli tímy FC Nitra, Lokomotíva Trnava, Topoľčany, Partizánske, Bánovce nad Bebravou a Horná Nitra. Za výsledok turnaja sa chlapci nemusia hanbiť, skončili totiž na skvelom 3. mieste. A úspech mali aj v individuálnom ocenení. Adam Chren si prevzal trofej za najlepšieho hráča turnaja a Adamko Švec si prevzal cenu pre najlepšieho hráča tímu.

V rovnakej kategórii sa konal aj turnaj v Leviciach. Aj napriek rozpačitému začiatku bol výsledok opäť skvelý a hráči si odnášali pohár za tretie miesto. A to, že šlo o vydarený turnaj, svedčí aj ocenenie za najlepšieho brankára turnaja, ktoré si odniesol náš brankár Maxo.

Víťazstvo na Senec Cupe

Posledný víkendový turnaj si užili 11-roční futbalisti, ktorí sa zúčastnili Senec Cupu, kde naši chlapci suverénne vyhrali v konkurencii 4 ďalších tímov. Sily si zmerali so Slovanom, Myjavou, Sencom, Pezinkom a Spartakom TT. Vo finále sme sa stretli so Slovanom, ktorého sme zdolali s výsledkom 4:1. Nechýbalo ani ocenenie za najlepšieho brankára, ktoré patrilo nášmu Očkovi.

Prechádzajúci víkend sa naši mladí futbalisti taktiež viezli na víťaznej vlne. 9-roční Zlatomoravčania na turnaji v Nitre získali 3. miesto.

Foto: Ján Barat

Víťazstvá PFA ViOn na turnajoch
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM