Lucia Lauková Kultúra

ZMENA V PROGRAME! Na záver Nitrianskych univerzitných dní vystúpia zvučné mená

K bohatému programu Nitrianskych univerzitných dní sa pridali ďalší účinkujúci. Spolu sa postarajú o veľkolepý záver tohto podujatia.

Ilustračný obrázok k článku ZMENA V PROGRAME! Na záver Nitrianskych univerzitných dní vystúpia zvučné mená
Foto: Rastislav Búgel

Podujatie Nitrianske univerzitné dni vyvrcholí 10. mája. Na tento deň bol pôvodne pripravený Karneval v Riu po slovensky, stavanie mája a na záver Superstar nitrianskych univerzít. Tešiť sa však môžeme na oveľa viac.

Posledný deň univerzitného podujatia odštartuje EnviroDay. Podujatie pre tých ktorých zaujíma ako byť „zelený“, bude prebiehať od 10.00 do 16.30 hodiny v priestoroch parku a pod aulou SPU v Nitre.

O 16.30 h program opäť naskočí na ten pôvodný. Tešiť sa môžeme na alegorický sprievod mestom s názvom Karneval v Riu po slovensky. O 17.00 hodine na Svätoplukovom námestí postavíme máj a o 17.30 hodine sa bude na Svätoplukovom námestí spievať. Začne totiž Superstar nitrianskych univerzít.

Týmto však ešte nič nekončí. O veľkolepé zavŕšenie tohtoročných Nitrianskych univerzitných dní sa postarajú obľúbení umelci. Medzi nimi The Paranoid, Everlong, skvelý Itcho Pčelár s kapelou Rock n Rolla, Klons a Ranná nevoľnosť. Predvedie sa aj 5 čerstvých finalistov Superstar.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM