Veronika Kalinová Kultúra

Zlatomoravská kapela Revolúcia sa činí: Nová skladba a aj prvý videoklip!

Predstavujeme vám zlatomoravskú hudobnú skupinu Revolúcia. Ich doménou je revolučný hip-hop, ktorým sa úspešne vyčleňujú z davu. Aktívne nahrávajú nové skladby a v týchto dňoch natáčajú aj svoj prvý videoklip.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravská kapela Revolúcia sa činí: Nová skladba a aj prvý videoklip!
Zdroj: Dnes24.sk

„Milujeme ženy“

Revolúcia vznikla pred dvomi rokmi. V skupine je momentálne sedem chalanov vo veku 19 až 23 rokov. V novozaloženej skúšobni v neďalekom Martine nad Žitavou sa skupina pravidelne stretáva a aktívne nahráva. V nedeľu im vyšiel ich nový singel s názvom „Milujeme ženy“, ktorý stihol dokonca vyvolať i rozporuplné reakcie, hlavne v kruhoch nežnejšieho pohlavia.

„Skladba Milujeme ženy je myslená ironicky. Je to o ženách, ktoré majú neustálu potrebu niečo riešiť. Samozrejme, sme ich nechceli uraziť alebo niečo podobné, to nebol náš zámer. Skôr sme chceli poukázať na to, že sa ženy niekedy zaoberajú nepodstatným maličkosťami, ktorými nás často otravujú,“ povedal s úsmevom Andrej Rakovský, člen skupiny. Prezradil nám, že jedna z fanúšičiek si zobrala text skladby príliš k srdcu a trochu sa jej to dotklo.

Príprava prvého videoklipu

V týchto dňoch Revolúcia natáča svoj prvý videoklip k svojej pripravovanej skladbe Moja múza. Hosťovať im prišlo známe tanečné Phantoms crew, ktoré sa spolupodieľalo na natáčaní videoklipu. „Phantoms crew prišli, ukázali svoje kvality a poriadne to roztočili,“ povedal Andrej. Klip sa natáčal v opustenej budove pri železničnej stanici v Zlatých Moravciach. „Zatiaľ máme natočené asi 60 percent z klipu, pretože aj napriek všetkým povoleniam, ktoré sme mali, nám zlatomoravskí policajti nariadili ukončiť natáčanie. Budúci víkend by sme chceli dotočiť zvyšok,“ priblížil Andrej Rakovský a dodal: „O týždeň-dva by sme chceli pustiť do éteru promo video.“ Klip natáčala spoločnosť LK štúdio.

Ďalšie plány

Skupina má momentálne rozrobené 3 alebo 4 skladby, ktoré plánuje dokončiť. „Uvažujeme nad CD-čkom alebo mix-tapeom, samozrejme, až po dokončení videoklipu a rozrobených skladbách,“ prezradil Andrej. „V budúcnosti by sme sa chceli vrátiť aj k našim starším skladbám, ktoré zostali akosi nedotiahnuté dokonca. Ak zostane čas, radi by sme ich konečne dokončili.“

O ďalších úspechoch a krokoch skupiny Revolúcia vás budeme informovať.

Zlatomoravská Revolúcia crew - skladba Milujeme ženy
1
Galéria
Zlatomoravská skupina Revolúcia crew
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM