Peter Klimant Kultúra

Zlatomoravecký jarmok prilákal davy ľudí: TOTO všetko sa deje v centre nášho mesta

Vôňa pečenej klobásy, hŕba zaujímavého tovaru, tanec a hudba. I o tom je Zlatomoravecký jarmok, ktorý prilákal aj tento rok davy ľudí. Pozrite si VIDEO a FOTO v našej galérii a zistite, čo všetko nájdete v centre nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravecký jarmok prilákal davy ľudí: TOTO všetko sa deje v centre nášho mesta
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravecký jarmok je každoročne veľkým lákadlom pre ľudí zo širokého okolia. Rovnako je tomu i tento rok. Centrum mesta je plné návštevníkov, ktorí si prezerajú tovar vo vyše 180-tych stánkoch. Zo všetkých strán je cítiť pečenú klobásu a iné zabíjačkové špeciality. Atmosféru dotvára kultúrny program, kde na námestí už vystúpilo viacero umelcov.

V centre Moraviec to proste žije. Nechýbajú tu ani kolotoče, ktoré oceňujú najmä deti. Pri stánkoch si každý príde na svoje. „Nakúpila som všeličo. To oblečenie hlavne. Ešte sa chystám na medovníky, také to veľké srdce si kúpiť. To si každý rok kupujem. Patrí to k jarmoku,“ prezradila jedna z nakupujúcich.

Spokojní s jarmokom sú určite aj predajcovia. Zastavili sme sa pri jednom zo stánkov s remeselnými výrobkami, kde nám predavač prezradil, ako to zatiaľ uňho ide. „Ľudí je dosť, nesťažujem sa. Najviac sa predávajú varešky. Tie idú vždy najlepšie,“ povedal. Ako to vyzerá na Zlatomoraveckom jarmoku, si môžete pozrieť v našej foto a videogalérii.

Zlatomoravecký jarmok v plnej paráde
2
Galéria
Na Zlatomoravecký jarmok sa prišli pozrieť stovky ľudí
23
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM