Rôzne

Zlatomoravecký jarmok odštartoval: Prvé ZÁBERY z obľúbenej jesennej akcie

Ďalší ročník zlatomoraveckého jarmoku je tu! Stánky už lemujú ulice, ľudia si prezerajú tovar a ochutnávajú rôzne špeciality či lahodný burčiak.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravecký jarmok  odštartoval: Prvé ZÁBERY z obľúbenej jesennej akcie
15
Galéria

Sladkastý burčiak, voňavé klobásky, lahodné trdelníky, desiatky stánkov s rozličným tovarom, kolotoče a bohatý program. Dlho očakávaný jarmok prišiel do Zlatých Moraviec v plne paráde.

Tradičný zlatomoravecký jarmok začal v piatok ráno a potrvá do soboty obeda. Ľudia si môžu vyberať z desiatok stánkov, ktoré ponúkajú rozličné tovary, chutné jedlá a nápoje. Najviac už tradične dominujú remeselné stánky, v ktorých nájdeme napríklad výrobky z dreva, prútia, šúpolia, kože, keramiku, drevorezbu, ručne dekorované výrobky, šperky či hračky. V hojnom počte sa nachádzajú i stánky s textilom, cukrovinkami a samozrejme stánky s predajom burčiaku a vína.

Okrem toho je už tradične pripravený bohatý kultúry program, ktorý štartuje o 14:00 hodine oficiálnym otvoreným. Hlavnou hviezdou tohtoročného jarmoku je spevácke duo Twiins. Kompletný program si môžete pozrieť TU.

Ako to na jarmoku vyzerá aktuálne si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM