Peter Klimant Kultúra

Zlatomoraveckú divadelnú sálu obsadia masky: Najoriginálnejšia dostane ocenenie od primátorky

Čo by to už len bolo za fašiangové obdobie, keby sme v našom meste nemali karneval s maskami? Pravdepodobne slabé. Práve preto sa u nás už čoskoro bude konať Kúzelný karneval. Najlepšiu masku dokonca čaká i poriadne ocenenie.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoraveckú divadelnú sálu obsadia masky: Najoriginálnejšia dostane ocenenie od primátorky
Zdroj: Dnes24.sk

Obdobie fašiangových veselíc a karnevalov nám už vrcholí. Jednou z posledných akcií v Zlatých Moravciach bude špecialita s názvom Kúzelný karneval.

Toto kultúrne podujatie určené pre rodičov s deťmi sa bude konať už túto nedeľu o 15:30 hodine v divadelnej sále Mestského strediska kultúry a športu.

Hlavnou hviezdou programu bude vystúpenie kúzelníka Ben Wolfa. „Úvod tvorí interaktívna magická show kúzelníka Wolfa. Po nej kúzelník naučí deti sériu jednoduchých, avšak veľmi zábavných tancov z celého sveta (Minidisco),“ opisuje Ben Wolf program Kúzelného karnevalu na svojom webe.

Nebude chýbať ani prehliadka detí v maskách. Jej súčasťou bude aj ocenenie primátorky mesta za najoriginálnej­šiu masku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM