Adriana Blahová Rôzne

Zlatomoravčania hokejistom SR: Máte aj na Čechov!

Posledné dni žije Slovensko hokejom. Moravce nie sú výnimkou. Vybrali sme sa s kamerou do ulíc a zisťovali sme, aké sú podľa Zlatomoravčanov šance našich hokejistov uspieť v semifinále proti Čechom.

Úspechy i sklamania prežívajú fanúšikovia so slovenským tímom. V štvrťfinále proti Kanade sme favoritom neboli. Prekvapili sme a bojovnosťou a súdržnosťou sme suverénnych Kanaďanov poslali domov. To našich reprezentantov posunulo do semifinále proti Čechom. Tento očakávaný a napätý súboj dvoch krajín, ktoré kedysi tvorili celok, si nechá ujsť málokto.

V uliciach sme kládli ľuďom tri otázky: Aké sú podľa nich šance Slovákov na úspech v semifinále? Kde budú zápas sledovať? A čo by našim hokejistom odkázali.

V súvislosti s českým tímom sa často spomína akýsi „psychický blok“ Slovákov. Svedčí o tom aj nepriaznivá bilancia vzájomných zápasov. Väčšina oslovených Zlatomoravčanov však Slovákom verí. Na MS 2012 predviedli zatiaľ kvalitné a bojovné výkony. A po vyradení Kanady majú na to, aby porazili aj Čechov.

[link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.134190_Kam-v-sobotu-na-hokej?-Mate-na-vyber---]Kde všade sa bude v sobotu premietať?[/link] Video: Ján Suchodolinský

Zlatomoravčania  hokejistom SR: Máte aj na Čechov!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM