Marián Strnádek Krimi

Zlatomoravčania havarovali v Severnom Írsku

Tragédia: Na mieste zomrela mladá mamička Timea (+27)

Nešťastie si slovenskú rodinu našlo v zahraničí! Tragická havária v Severnom Írsku si vyžiadala život Timey M. (+27) a zranenia celej rodiny. Pri mestečku Craigavon zišlo z cesty auto, ktoré šoféroval jej manžel Ľubomír (27), a prevrátilo sa. Zlatomoravčania skončili v nemocnici a iba 7-ročný Samuel navždy stratil mamu.

Uplynulý víkend sa do svojho írskeho domova Slováci nevrátili. Cestou z oslavy havarovali a miestne médiá priniesli správy, že šofér Ľubomír bol opitý. Auto skončilo mimo cesty a na mieste v ňom zahynula Timea. Vzadu sedela jej svokra a syn Samuel. „Samka prepustili z nemocnice na druhý deň, Ľubo má zlomenú ruku a jeho mama pôjde domov čoskoro,“ povedal nám príbuzný.

Informáciu o tragickej smrti Slovenky potvrdilo aj Ministerstvo zahraničných vecí. Rodina bude musieť Timeino telo prepraviť na Slovensko. Posledná rozlúčka by sa mala konať práve tu. Mladá rodina žila viac ako päť rokov v Severnom Írsku. Obaja manželia sa tam zamestnali. Na Slovensku boli pred pár týždňami na návšteve. js Foto internet

Tragédia v Írsku
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM