Peter Klimant Futbal

Zlaté Moravce čaká zaujímavá akcia: Bude sa vyberať trofej pre víťaza Fortuna ligy

Futbaloví fanúšikovia majú dôvod na radosť. Do Zlatých Moraviec zavíta roadshow "Cesta za trofejou", v rámci ktorej prebehne hlasovanie o podobe novej trofeje našej najvyššej futbalovej súťaže. Okrem toho sa môžeme tešiť na tento bohatý program...

Ilustračný obrázok k článku Zlaté Moravce čaká zaujímavá akcia: Bude sa vyberať trofej pre víťaza Fortuna ligy
Zdroj: Dnes24.sk

Zlaté Moravce sú jednou zo zástaviek roadshow „Cesta za trofejou“, ktorá postupne navštevuje všetkých dvanásť fortunaligových miest. Do toho nášho zavíta už tento štvrtok. Celá paráda prebehne na Námestí Andreja Hlinku od 13.00 do 18.00 hodiny.

O čo vlastne ide? Naša najvyššia futbalová súťaž Fortuna liga si vyberá podobu svojej novej trofeje pre víťaza ligy. O tejto podobe rozhodujú v hlasovaní všetci fanúšikovia futbalu, ktorí už teraz môžu na internete vyberať z piatych možných variant. Okrem toho však prebehne hlasovanie aj priamo v mestách, kde sídlia kluby z našej najvyššej futbalovej súťaže. K tomu je pripravený i bohatý sprievodný program.

V Zlatých Moravciach vo štvrtok po samotnom hlasovaní prebehne autogramiáda hráčov FC ViOn Zlaté Moravce, po nich sa predvedú freestyle futbalisti, nebude chýbať súťaž o najrýchlejšiu strelu a mnoho iných súťaží a atrakcií pre malých i veľkých. Cestu za trofejou organizuje Únia ligových klubov, Slovenský futbalový zväz a UFA Sports.

Návrhy novej trofeje nájdete v našej priloženej fotogalérii.

Foto: ilustračné

Cesta za trofejou  v Zlatých Moravciach
2
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM