Kultúra

Zlaté Moravce a blízke okolie: Víkendové TIPY na príjemnú zábavu

Čo podniknúť cez víkend? Ak ešte neviete, možno vám pomôže náš výber zaujímavých akcii z mesta a jeho okolia. Nechajte sa inšpirovať.

Ilustračný obrázok k článku Zlaté Moravce a blízke okolie: Víkendové TIPY na príjemnú zábavu
Zdroj: Ivan Klbík

DOD Mestské múzeum

18. máj, Mestské múzeum Zlaté Moravce

V rámci Medzinárodného dňa múzeí a galérií bude totiž v našom mestskom múzeu prebiehať Deň otvorených dverí. Pri tejto príležitosti bude pripravený špeciálny program. Počas celého dňa si budeme môcť pozrieť expozície a výstavy, podzemné priestory kaštieľa Migazzi, v ktorom múzeum sídli a mauzóleum rodiny Migazzi.

Kino Tekov

19.-20. mája, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v zlatomoraveckom kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Deadpool 2 a Ukradnutá princezná.

Výstava vín

19. máj, MSKŠ, Zlaté Moravce

ktorú organizuje Zlatomoravecký vinohrandícky spolok spoločne s Mestským strediskom kultúry a športu v Zlatých Moravciach.Výstava sa v Zlatých Moravciach uskutoční v sobotu 19. mája so začiatkom od 15:00 hodiny na nádvorí kaštieľa Migazziovcov.

Dni vína Nemčiňany 2018

19. máj, KD Nemčiňany

Vinárska akcia sa bude konať aj v dedinke Nemčiňany. Rovnako pôjde o súťažnú výstavu. Samozrejme,bude sa aj degustovať, takže si pripravte svoje chuťové poháriky.

Smejko a Tanculienka

20. máj o 16:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Zaujímavé podujatie, ktoré poteší všetky deti. Do Zlatých Moraviec zavíta Smejko a tanculienka so svojim programom. Konať sa bude v divadelnej sále MSKŠ.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM