Peter Klimant Rôzne

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 5 najsexi futbalistov Zlatých Moraviec

Futbal patrí v Zlatých Moravciach medzi populárne športy. Veď náš futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce hrá najvyššiu slovensku súťaž. Aj dievčatá či ženy z nášho mesta poznajú zlatomoraveckých futbalistov. Zisťovali sme, ktorý sa im páči najviac a to nielen z pohľadu futbalového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 5 najsexi futbalistov Zlatých Moraviec
Zdroj: Dnes24.sk

Na súpiske A mužstva zlatomoraveckých futbalistov sa nachádza 20 hráčov. Najmladším hráčom je iba 19-ročný Július Szöke. Najstarší hráč v našom mančafte je Pavel Kováč (40). V našom prieskume sme sa zamerali na zlatomoravecké mladé dievčatá a ženy do 25 rokov, ktorých sme sa pýtali, ktorý futbalista ViOn-u sa im páči najviac a prečo.

Pri tejto otázke sa viaceré zarazili, pretože si nevedeli vybaviť žiadne meno. Nie každá totiž sleduje futbal. Stretli sme sa i s diplomatickým názorom, že všetci vionisti sú skvelí. „Podľa mňa sú všetci chalani úžasní, robia čo ich baví a reprezentujú nás. Už len za to ich treba obdivovať,“ povedala svoj názor Eva (18). Samozrejme sa nám podarilo získať i konkrétne mená.

V našom prieskume sa medzi dievčatami najviac opakovalo jedno meno – Dušan Djuričič (24) zo Srbska, ktorý očividne poriadne zaujal. Za ViOn pritom hrá len niekoľko mesiacov. Niektoré vyzdvihovali jeho postavu, ďalšie jeho úsmev. „Na prvý pohľad sympaťák, taký poriadny sexoš,“ ohodnotila Lívia (23).

Okrem neho sa ženám z Moraviec pozdáva aj Juraj Pilát (22), Patrik Sabo (21) i Michal Pintér (20). Padlo i meno Petra Ďuricu (28), ktorý zaujal svojimi očami. Jedna z opýtaných báb mala pritom jasno práve v tom, koho oči jej tie Peťove pripomínajú. „Veď má úplne Sandokanov pohľad. Takým očiam ťažko odolať,“ prezradila Iveta (25). Takže, aké je konečné poradie najsexi futbalistov z A-mužstva podľa oslovených žien z Moraviec?

Tu je nimi zvolená TOP 5:

  • 1. Dušan Djuričič
  • 2. Patrik Sabo
  • 3. Michal Pintér
  • 4. Peter Ďurica
  • 5. Juraj Pilát

Foto: FC ViOn Zlaté Moravce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM