Peter Klimant Šport

Zdolať Veľký Inovec chce guráž:Trúfate si na dvoch kolesách?

Milovníci cyklistiky si prídu na svoje. Už čoskoro sa uskutoční ďalší ročník populárneho športovo-turistického podujatia. Ponúka sa vám možnosť spoznať krásy zlatomoravského okolia na dvoch kolesách a zažiť kopec zábavy.

Ilustračný obrázok k článku Zdolať Veľký Inovec chce guráž:Trúfate si na dvoch kolesách?
Zdroj: Dnes24.sk

Po roku sa fanúšikovia cyklistiky opäť môžu tešiť na športovo-turistické podujatie, ktoré je už dobre známe každému milovníkovi dvoch kolies z nášho regiónu. Reč je samozrejme o akcii s názvom Okolo Veľkého Inovca, ktorá štartuje v sobotu 20. júna v Zlatých Moravciach.

O 8.00 hodine ráno v Parku Janka Kráľa začne registrácia účastníkov cykloturistiky a už o 9.00 hod. sa vyráža na cestu okolo Veľkého Inovca. Účastníci zájazdu si budú môcť vybrať medzi dvomi trasami. Prvá bude mať zhruba 85 km a druhá približne 60 km.

Trasa A: Zlaté Moravce – Topoľčianky – Machulince – Obyce – Malá Lehota (Pavlov štál) – Veľká Lehota – Stará Huta – Nová Baňa – Orovnica – Hronský Beňadik – Kozárovce – Nemčiňany – Malé Vozokany – Veľké Vozokany (Lev) – Čierne Kľačany – Prílepy – Zlaté Moravce

Trasa B: Zlaté Moravce – Topoľčianky – Machulince – Obyce – Malá Lehota (Pavlov štál) – Veľká Lehota – Stará Huta – Nová Baňa – Orovnica – Hronský Beňadik – Tekovské Nemce – Čaradice – Olichov – Zlaté Moravce

Ak máte radi výzvy a rozhodli ste sa zúčastniť tejto krásnej, no namáhavej akcie, musíte mať bezchybný stav vášho bicykla, či už horského, cestného, alebo trekového, pričom netreba zabúdať ani na prilbu, reflexné prvky a funkčné svetlá. Organizátori podujatia pripomínajú, že na trase každý zodpovedá sám za seba, za deti do 15 rokov zodpovedajú rodičia.

Čítajte tiež:

Cyklo sezóna v plnom prúde: Pozrite si parádne TIPY, kde to v okolí Moraviec stojí za to!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM