Peter Klimant Kultúra

Zažite apríl v Moravciach naozaj zaujímavo: TOP 5 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

Nový mesiac klope na dvere. Áno, je to tak. Ani sme sa nenazdali a prichádza apríl. Zažiť sa počas neho dajú aj všakovaké zaujímavé akcie. V Zlatých Moravciach sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Vybrali sme päťku z nich.

Ilustračný obrázok k článku Zažite apríl v Moravciach naozaj zaujímavo: TOP 5 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať
Zdroj: Ivan Klbík

Temné Kecy

1. apríl o 19:00 hodine, KLUB ROH, Zlaté Moravce

Stand – up comedy v Zlatých Moravciach. Tešiť sa môžeme na viaceré zaujímavé mená, ktoré sa rozhodne postarajú o dobrú náladu.

Kortina

14. apríl o 18:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Niečo pre milovníkov dobrej hudby. Do Moraviec mieri skupina Kortina, ktorá v divadelnej sále zlatomoraveckého kaštieľa prinesie pre ľudí naozajstný hudobný zážitok.

Heartbeats #4

15. apríl o 21:00 hodine, Quadraton club, Zlaté Moravce

Ďalší zo série akcií v Quadraton clube pod názvom Heartbeats s poradovým číslom 4. Opäť tu vystúpi viacero hudobníkov, ktorí sa postarajú o skvelú tanečnú náladu.

INSIDE – koncert

23. apríl, Motoclub Zubry, Zlaté Moravce

Milovníci rockovej muziky, toto nepremeškajte. jedna z najznámejších rockových kapiel z našich končín pripravuje parádny koncert v Motoclube Zubry.

MIRO JAROŠ – koncert pre deti

24. apríl o 16:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Známy hudobník Miro Jaroš zavíta do Moraviec. Chystá u nás zaujímavý koncert pre našich najmenších. Na svoje si prídu najmä (ne)poslušné deti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM