Peter Klimant Kultúra

Záver kultúrneho leta vo veľko štýle: Čo si pre nás pripravilo mesto?

Zlatomoravecké kultúrne leto 2016 sa pomaly blíži do svojho finále. To príde v závere augusta. Čo si pre nás pripravilo mesto?

Ilustračný obrázok k článku Záver kultúrneho leta vo veľko štýle: Čo si pre nás pripravilo mesto?
Zdroj: TASR

Od začiatku leta sme si mohli v Zlatých Moravciach vychutnávať sériu kultúrnych udalostí, ktoré pre nás pripravilo naše mesto v spolupráci s Mestským strediskom kultúry a športu.

Záver kultúrneho leta sa však už pomaly blíži. Jeho ukončenie je naplánované na piatok 26. augusta. Tešiť sa môžeme na parádny rockový koncert, ktorý sa bude konať na mestskom amfiteátri. Do nášho mesta zavíta populárna slovenská kapela Helenine oči.

Hudobná skupina, ktorá sa na Slovensku preslávila najmä pre svoje veselé pesničky vystúpi presne o 18:00 hodine. To však nie je všetko. Okrem nich si budeme môcť vychutnať aj zlatomoraveckú rockovú legendu – skupinu Inside. Chalani vystúpia o 19:30 hodine. Vstupné na tento dvojkoncert bude dve eurá.

Zlatomoravecké kultúrne leto 2016 prinieslo folklór i gitarovú muziku. V areáli parku Janka Kráľa, mestskom amfiteátri i mestskom štadióne sme si mohli pozrieť viacerých zaujímavých umelcov. Predstavili sa u nás domáce folklórne skupiny i zahraničný folklórny súbor z Bulharska, zavítal k nám i známy umelecký súbor Sľuk.

Môže vás zaujímať:

V Moravciach sa schyľuje k veľkému boju gurmánov: Súťažiť sa bude o pohár primátora mesta

Program kultúrneho leta v Topoľčiankach 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM