Kultúra

Záver apríla v meste a okolí? Možnosti ako stráviť víkend v našich končinách...

Dva voľné dni sú pred nami. Neviete čo s nimi? Pozrite si náš výber zaujímavých akcií, ktoré sa udejú v Moravciach a v blízkom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Záver apríla v meste a okolí? Možnosti ako stráviť víkend v našich končinách...
Zdroj: TASR

Radošinské naivné divadlo

27. apríl o 18:00 hodine, divadelná sála MSKŠ, Zlaté Moravce

Radošinské naivné divadlo opäť zavíta do Zlatých Moraviec. V piatok večer si budeme môcť v mestskej divadelnej sále pozrieť hru Stanislava Štepka Besame Mucho.

Kino Tekov

28. a 29. apríl, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Blokoti, Avengers – nekonečná vojna a Dve nevesty a jedna svadba.

Turistický pochod – Chodník Bela Kapolku

28. apríl o 9:00 hodine, Hostie

Podujatie pri milovníkov turistiky a prírody. Prechádzka povedie na hrad Hrušov popri objektoch chovu koní Národného žrebčína. Nebude chýbať pietny akt kladenia vencov pri rodnom dome Bela Kopolku.

Oktoberfest V Quadratone

28. apríl o 18:00 hodine, Quadratom Club, Zlaté Moravce

Premiéra novej tradičnej udalosti v clube. Podľa clubu, bude k dispozicii vonku na terase aj gril a každý si môže priniesť niečo čo bude chcieť grilovať. K dispozícii na terase má byť aj hudba a stolný futbal, ktorý bude po celú noc zadarmo.

Otvorenia moto-sezóny

28. apríl o 133: hodine, motoklub Zubry, Zlaté Moravce

Zlatomoravecký motorkársky klub – Motoklub Zubry pripravuje aj tento rok otvorenie moto-sezóny na Zlatomoravecku. Klub už zverejnil termín tejto udalosti, ktorá je už tradične spojená s hromadnou jazdou motorkárov po cestách nášho regiónu. Otvorenie sezóny 2018 sa uskutoční v sobotu 28. apríla. Ako uviedol klub, zraz sa uskutoční od 13:00 hodiny v motoklube. O 13:15 hodine je už naplánovaný hromadný výjazd motoriek, no i štvorkoliek, na Zubriu oboru v Lovciach.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM