Veronika Kalinová Kultúra

Zahoďte starosti, prichádza víkend: Kam si ísť v Moravciach zresetovať hlavu?

Víkend v Zlatých Moravciach a okolí opäť prináša bohatý víkendový program. Ak nechcete presedieť dni voľna pred telkou, pozrite si náš prehľad zaujímavých akcií na víkend. Určite si vyberiete...

Ilustračný obrázok k článku Zahoďte starosti, prichádza víkend: Kam si ísť v Moravciach zresetovať hlavu?
Zdroj: Dnes24.sk

Šport

  • v sobotu od raňajších hodín je pre milovníkov volejbalu pripravený 2. ročník volejbalového turnaja o Pohár primátora mesta Zlaté Moravce. Turnaj bude prebiehať na jednotlivých základných a stredných školách: Gymnázium Janka Kráľa (2 ihriská), Stredná odborná škola polytechnická (2 ihriská), Obchodná akadémia (1 ihrisko), ZŠ Robotnícka (1 ihrisko). Od 8.45 hod. sa na vás tešia všetci účastníci volejbalového turnaja.
  • v sobotu sa v našom meste zabojuje aj o Slovenský pohár v lezení. Súťaž s názvom Edelweiss Cup 2013 odštartuje v Sokolovni na Štúrovej ulici presne o 9.00 hod. V 5 kategóriách o zabojujú tí najmladší horolezci o titul a slovenský pohár.

Turistika

  • ak máte chuť na turistiku, vybehnite s klubom Biatlon na Pochod okolo Skýcova. Pochod odštartuje v sobotu o 13-tej v areáli chaty Breziny. Všetci účastníci pochodu budú odmenení a o občerstvenie nebude núdza.

Zábava

  • Halloween na Zámku Topoľčianky. V sobotu sa môžete vyblázniť a dojsť v rôznych strašidelných maskách na zámok v Topoľčiankach, kde zažijete kopec zábavy a strašidelnej srandy. Halloween začína v sbotu o 16-tej.

Koncert

  • v sobotu o 19-tej vás v neďalekom Martine nad Žitavou čaká poriadny rockový koncert Rock Show. V Salóne u býka sa môžete tešiť na skupinu Keby niečo, ktorá zároveň bude krstiť aj svoje nové CD. Na koncerte vystúpia aj kapely Prvý apríl, Lazy Days Blues a Jadro veci.
  • Benefičný koncert Naživo na život v nedeľu o 16.30 hod v Kostole sv. Michala archanjela. Na koncerte vystúpia mladí umelci zo Zlatých Moraviec a okolia. Výťažok z benefičného koncertu poputuje občianskemu združeniu Liga pár páru.

Kino

  • Kráľovstvo lesných strážcov. V kine Tekov vás v sobotu aj v nedeľu o 17.00 hod. čaká príjemná animovaná komédia o záchrane sveta malých lesných mužíčkov. Pri tomto filme plnom originálnej fantázie sa zaručene odreagujete od náročného pracovného či študentského týždňa. Vstupné: 2 eurá
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM