Peter Klimant Rôzne

Zábery, ktoré vás donútia vyraziť si do prírody: Obyvatelia zámockého parku zachytení v plnej paráde FOTO

Slnko, teplo a vôňa kvetov. Pokiaľ vás súčasné počasie doposiaľ nevyhnalo von do prírody, tieto zábery to zaručenie urobia. V známom topoľčianskom parku sa totiž je na čo pozerať. Dôkazom toho sú parádne zábery miestneho fotografa.

Ilustračný obrázok k článku Zábery, ktoré vás donútia vyraziť si do prírody: Obyvatelia zámockého parku zachytení v plnej paráde FOTO
Zdroj: Ivan Klbík

Známy zámocký park v Topoľčiankach je v týchto dňoch vo svojom rozkvete. Ľudia z blízkeho i ďalekého okolia sa sem chodia vo voľnom čase prechádzať, aby si poriadne prečistili hlavu a načerpali tu novú energiu. A nie je sa im čo čudovať. V topoľčianskom parku sa je naozaj na čo pozerať. Nie je to však len o oku lahodiacej zeleni.

Topoľčiansky fotograf Ivan Klbík sa s nami podelil o svoje zábery, ktoré sa mu podarilo urobiť pri návšteve tohto miesta. „Pri potulkách v topoľčianskom zámockom parku môžete stretnúť v jazierkach, potôčiku alebo rybníku takéto pekné divé kačky,“ napísal nám Ivan.

Okrem kačiek sa mu podarilo vo svojej plnej nádhere zachytiť aj labute, podľa ktorých získalo parkové Labutie jazierko svoje meno. To sa pôvodne síce volalo Jazierko s baštou, no pre zabývané labute ho tak dnes už nik nenazve.

Fotografie, ktoré sa mu podarilo spraviť, si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Fotky, ktoré nepotrebujú komentár: 5 dôvodov, prečo navštíviť Zlaté Moravce

Za krásami netreba cestovať cez pol sveta: 5 dedín pri Zlatých Moravciach, ktoré by mal poznať každý!

Pozná ho každý Zlatomoravčan, no tieto fakty vie málokto: 5 zaujímavostí o našom Lipiparku

Obyvatelia zámockého parku v Topoľčiankach vo svojej plnej kráse
20
Galéria
Zdroj: Ivan Klbík
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM