Peter Klimant Samospráva

Výzva pre občianske združenia a športové kluby: Mesto spúšťa novú registráciou

Mesto prichádza s novinkou. Radnica spúšťa registráciu občianskych združení a športových klubov pôsobiacich v Moravciach. Čo je cieľom tejto akcie?

Ilustračný obrázok k článku Výzva pre občianske združenia a športové kluby: Mesto spúšťa novú registráciou
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Zlaté Moravce zverejnilo oficiálnu výzvu, v ktorej vyzýva všetky športové kluby a občianske združenia pôsobiace na území nášho mesta na registráciu.

Mesto chce na základe tejto výzvy získať prehľad o všetkých športových kluboch a združeniach, mieste ich pôsobenia a počte ich členov.

„Cieľom registrácie je zvýšiť záujem verejnosti o športovanie a kultúru, podporiť projekty, ktoré sa podieľajú na prezentácii mesta v národnom i medzinárodnom meradle ako aj projekty v prospech miestnych obyvateľov. Snahou a záujmom Mesta Zlaté Moravce bude podporiť zdravý životný štýl, rozvoj miestnej kultúry a športu pre všetkých obyvateľov mesta Zlaté Moravce,“ píše sa vo zverejnenej výzve.

Ďalším účelom tejto výzvy má byť zvyšovanie informovanosti o možnostiach v našom meste ako aj o práci miestnych Občianskych združení a športových klubov. Vyplniť dotazník je možné v elektronickej podobe, alebo osobne na Mestskom úrade v termíne do 30. septembra 2016.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM