Peter Klimant Samospráva

Vodičov čaká dopravné obmedzenie a obchádzka: Úplná uzávierka priecestia a to na viacero dní!

V posledných pár mesiacoch sme v Moravciach zažili viaceré dopravné obmedzenia, spojené najmä s výstavbou kruhového objazdu a naposledy pre konanie jarmoku. Teraz naše cesty čaká ďalšie veľké obmedzenie, ktoré narobí vrásky na čele nejednému vodičovi.

Ilustračný obrázok k článku Vodičov čaká dopravné obmedzenie a obchádzka: Úplná uzávierka priecestia a to na viacero dní!
Zdroj: TASR

Tentokrát Zlaté Moravce čaká úplná uzávierka železničného priecestia v smere na Martin nad Žitavou. Informoval o tom Gabriel Farkaš z Arriva Nitra. K uzatvoreniu priecestia má dôjsť v termíne od 10.10.2014 od 7:00 do 16.10.2014 do 18:­00.

„Doprava bude vedená obchádzkovou trasou cez Hosťovce , Lovce , Žikavu a Topoľčianky,“ informuje Farkaš. Pre ľudí, ktorí využívajú autobusovú dopravu, bude pripravená špeciálna linka. „Autobusové spoje budeme riešiť kyvadlovou dopravou z autobusovej stanice pri priecestie a späť . Cestujúci budú prechádzať cez dočasný prechod pre chodcov cez železnicu, ktorú za týmto účelom pripravia železnice,“ dodal Farkaš.

Pozrite si prehľadný plánik pre cestujúcich v našej fotogalérii.

Foto: ilustračné

Plán dopravy autobusmi počas uzatvorenia železničného priecestia v Moravciach
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM