Peter Klimant Samospráva

Vodiči, pripravte si veľkú dávku trpezlivosti: Odstavia najrušnejšiu križovatku Moraviec!

Najvyťaženejšia križovatka mesta medzi ulicami Hviezdoslavova, Továrenská a Duklianska sa bude prerábať na kruhový objazd. Z toho dôvodu dôjde k jej viacerým odstaveniam. Prvá odstávka nás čaká už od tohto piatku!

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pripravte si veľkú dávku trpezlivosti: Odstavia najrušnejšiu križovatku Moraviec!
Foto: Miroslav Pomajdík / Zdroj: Dnes24.sk

Výstavba nového kruháča pri Tekove sa nám pomaly rozbieha. Motoristi sa preto musia pripraviť na viaceré obmedzenia. Prvé nás čaká na konci týždňa, kedy dôjde k prekládke trasového uzáveru plynu. „V dňoch 6.6.2014 od 17,00 hod. do 8.6.2014 do 24,00 hod. je naplánovaná prekládka trasového uzáveru plynu, s čím bude spojená aj uzávera danej križovatky v tomto období. Realizácia ostatných stavebných prác je predpokladaná následne v ďalšom období,“ informuje hovorkyňa mesta Mária Vozárová.

Prerobenie našej najrušenejšej križovatky na kruhový objazd bolo pôvodne naplánované ešte na rok 2008. Projekt však zdržalo viacero problémov, ktoré mesto muselo vyriešiť. Stavebné povolenie sa radnici podarilo získať až na jar tohto roka. Podľa odhadov bude nový kruháč hotový najneskôr do konca tohto leta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM