Krimi

Vlámačka na zlatomoravskej strednej škole: Neznámy páchateľ ukradol stovky eur!

Počas víkendu bolo na Obchodnej akadémii v Zlatých Moravciach rušno. Neznámy páchateľ sa podľa polície vlámal do budovy a odniesol si stovky eur.

Ilustračný obrázok k článku Vlámačka na zlatomoravskej strednej škole: Neznámy páchateľ ukradol stovky eur!
Zdroj: TASR

Ako informovala polícia, ku vlámaniu došlo na Obchodnej akadémii v Zlatých Moravciach počas tohto víkendu. „Doposiaľ neznámy páchateľ vnikol do budovy strednej školy, kde v kancelárii sekretariátu poškodil bezpečnostnú schránku z ktorej vybral pokladničku a odcudzil z nej finančnú hotovosť vo výške 329 eur. Následne poškodil na dvoch kabinetoch dvere a zárubne. Z ďalšej kancelárie odcudzil 15 eur a z bufetu odcudzil 60 eur,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Ako ďalej uviedla, odcudzením finančnej hotovosti vznikla celkovo škoda vo výške viac ako 404 eur a poškodením majetku školy predbežne vo výške 656 eur. Celkovo tak vznikla škole škoda vo výške 1060 eur.

„Na mieste bola vykonaná obhliadka, pri ktorej kriminalistický technik zaistil biologické a vecné stopy,“ uviedla Bruchterová, podľa ktorej bolo vo veci začaté trestné stíhanie pre zločin krádeže.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM