Peter Klimant Hokej

Víťazné ťaženie našich mladých hokejistov pokračuje: Petržalke uštedrili debakel

Hokejistom zo Zlatých Moraviec sa proste darí. Opäť raz potvrdili svoje vysoké kvality, keď mladší aj starší žiaci porazili svojich súperov. Petržalke dokonca dokonca uštedrili až takto vysoký debakel...

Ilustračný obrázok k článku Víťazné ťaženie našich mladých hokejistov pokračuje: Petržalke uštedrili debakel
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu sa na domácej pôde na zlatomoraveckom zimáku konali duely našich mladých hokejistov. Klasicky sa odohrali dva zápasy – mladší žiaci a starší žiaci. Súperom našich starších hokejistov bol tentokrát klub HC Hlohovec. Zlatomoravčanom sa ho podarilo zdolať za stavu 8:6.

Ešte zaujímavejší bol zápas mladších žiakov, ktorí si zmerali sily s tímom z Petržalky. Tá si do Moraviec prišla po poriadny váprask, keď ju naši najmenší rozstrielali vysoko 23:4. „Decká bola to paráda, len tak ďalej . Víťazné ťaženie pokračuje,“ okomentoval klub HC Zlaté Moravce na svojom facebooku nedeľňajší úspech našich hokejistov.

Oba zlatomoravecké žiacke tímy tak potvrdili skvelú formu. V tejto sezóne ešte nenašli premožiteľa. Uvidíme, ako sa im bude dariť ďalej. V nedeľu 1. februára sa postavia proti hráčom z Bánoviec.

Foto: Peter Uhrin

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM